Apple iPhone X Nihayet Ön Siparişe Sunuldu

Eylül ayından bu yana heyecanla beklenen an geldi ve ilk OLED ekrana sahip İPhone olan Apple iPhone X bugün ön siparişe sunuldu.

Apple'ın 12 Eylül tarihinde tanıttığı üç cihazdan, IPhone 8 ve iPhone 8 Plus zaten satışa sunulmultu ve şimdi açıklanan üçüncü iPhone'un raflardaki yerini alma zamanı geldi. Apple, 50'den fazla birinci dalga ülke ve bölgede iPhone X için ön sipariş sürecini başlattı.

Apple iPhone X, Apple.com, Apple Store uygulaması ve bazı operatör ve perakendeciler üzerinden satın alınabiliyor. Türkiye saati ile 10'da başlayan ön siparişlerin teslim tarihi 3 Kasım olarak belirtiliyor ancak ön siparişlerin başlamasından yaklaşık 30 dakika sonra ra teslimat süresi 4-5 haftaya kadar çıktı. İddialara göre iPhone X, TrueDepth kamera ve OLED panelin tedariğinde yaşanan sorunlar nedeni ile stok sıkıntısı yaşıyor. 

Apple IPhone X, Gümüş veya Space Grey renk seçenekleri ile 999 $ /  1,149 € / 999 £ fiyat etiketiyle ve aşağıdaki birinci dalga ülkelerde sunuluyor: Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, İrlanda, Isle of Man, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monaco, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri, ABD ve ABD Virgin Adaları.

Whatsapp