Apple iPhone 8'in Arka Paneli Sızdırıldı

Apple'ın heyecanla beklenen onuncu yıldönümü için üretilecek olan İPhone 8'in arka paneline ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü internette yayınlandı.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, bu yıl İPhone akıllı telefonların o uncu yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda özel bir modeli de piyasaya sunacağı tahmin edilen Apple'ın 2017 yılı için üç yemi akıllı telefon üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu cihazlar, İPhone 7S, İPhone 7S Plus ve onuncu yıldönümü modeli İPhone 8 olacak. 

Apple'ın Eylül ayında iPhone 8 olarak da bilinen onuncu yıldönümü iPhone modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Apple'ın yeni İPhone modellerini duyurmasına yaklaşık iki ay kaldı ancak, analistler ve sızıntı kaynakları telefonunun özelliklerine ve tasarımına dair sayısız bilgiyi internette paylaştı. Son sızan fotoğraf, iPhone 8'in arkasını, kamera kurulumu için tek dikey oval bir kesik ile görmemize olanak sağlıyor.

Yeni İPhone'un arka kapağı cam malzemeden üretilecek. Apple logosu her zamanki yerinde, bu yüzden bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre, parmak izi tarayıcının arka tarafta yer alacağı iddiaları gerçekleşmiyor diyebiliriz. 

Yeni İPhone'un cam arka kapağa sahip olması, eski iPhone modellerine bir geri dönüşün de ilk sinyalleri olacak. Apple cam arka kapağı son olarak 2011 yılında duyurulan İPhone 4S modelinde kullanmıştı. O zaman kullanılan çerçeve metaldi ve iPhone 8 ile de benzer bir çözümün kullanılması bekleniyor.

Whatsapp