Apple, IPhone 8 Tanıtımı için 12 Eylül Tarihli Davetiyeleri Göndermeye Başladı

Apple heyecanla beklenen IPhone 8 tanıtım tarihi nihayet kesinlik kazandı. Apple, IPhone 8 tanıtımının yapılacağı etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı.

Apple'ın onuncu yıldönümüne özel olarak piyasaya sunacağı iddia edilen IPhone modeli heyecanla bekleniyor. İsmi henüz belli olmasa da IPhone 8 ya da IPhone Pro adını alacağı tahmin edilen teni IPhone'un tanıtım tarihi resmiyet kazandı. 

Daha önce de sizlere aktardığımız iddialarda da belirtildiği üzere, Apple bugün gönderilen basın davetiyelerini göre 12 Eylül tarihinde bir sonraki önemli tanıtım etkinliğini düzenleyecek. 12 Eylül'de düzenlenecek bu önemli etkinlik için yeni Apple kampüsündeki Steve Jobs Theatre seçildi. 

Apple'ın gönderdiği basın davetiyesinddki görsel, etkinlikte tanıtılacak ürünler hakkında herhangi bir ipucu vermiyor. 

Apple'ın onuncu yıldönümü Iphone modeli ya da IPhone 8 modelini, çerçevesiz AMOLED ekran ve bazı 3D yüz tanıma sensörleri ile birlikte sunması bekleniyor. Bu etkinlikte ayrıca, kablosuz şarj teknolojisi ve bazı yükseltilmiş donanım özellikleri ile güncellenmiş IPhone 7S ve IPhone 7S Plus modelini de tanıtması bekleniyor. 

Söylentilere göre Apple'ın etkinliğinde 4K çözünürlükte bir Apple TV ve belki bir de LTE Apple Watch tanıtımı da olacak.

Whatsapp