Apple iPhone 7'nin sızdırılan şematik görselleri daha küçük ve kalın cihaza işaret ediyor

Apple'ın bu sene Eylül ayında sunacağı iPhone 7 hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Sunduğu iPhone modelleri ile akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir yere sahip olan firma, kısa bir süre önce Mart ayında iPhone SE adındaki 4" ekrana sahip akıllı telefon modelini duyururken, asıl amiral gemisi modeller Eylül ayında karşımıza gelecek ve iPhone 7 adı ile gelecek bu yeni aile hakkında bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Ortaya bazı yeni bazı şematik görseller ortaya çıktı ve iPhone 7'ye ait olduğu ifade ediliyor. Bu şematik görsellere bakacak olursak eğer, iPhone 7'nin iPhone 6S'e göre biraz daha kalın ancak biraz daha küçük olduğunu söyleyebiliriz.

Ölçülere bakacak olursak eğer, Apple iPhone 7, 7.15mm kalınlığa sahip ve önceki model olan iPhone 6S ise 7.1mm kalınlık ile sunulmuştu. Ayrıca iPhone 6S, 138.3 mm x 67.1 mm ölçülerine sahip ve yeni iPhone 7 akıllı telefon ise şematik görsele göre 138.29 mm x 67.06 mm ölçülerle gelecek.

Son gelen iddialara göre Apple'ın iPhone 7 akıllısının 4.7" ekran, Apple A10 yonga seti, 2GB sistem belleği, 16GB / 64GB / 128GB dahili veri kapasitesi ile gelmesi beklenirken, iPhone 7 Plus ise 5.5" ekran, Apple A10 yonga seti, 3GB sistem belleği, 32GB / 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi ile satışa sunulacak.

Ayrıca firmanın cihazların arkasında yer alan anten çizgilerinde de değişikliğe gideceği ifade ediliyor. Anten çizgileri altta ve üstte cihazın köşe tasarımına paralel olarak yer alacak.

Whatsapp