Apple iPhone 7 ilk tanıtım filmi yayınlandı

Apple'ın ilk iPhone 7 reklam filmi geldi...

Apple, her sene yeni akıllı telefon modellerini pazara sunuyor ve son olarak da 7 Eylül tarihinde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modellerini resmi olarak duyurmuştu. Bu cihazlar 28 ülkede 9 Eylül itibari ile ön siparişe sunulurken, 16 Eylül tarihinde de satışa sunulacak. 

https://www.youtube.com/watch?v=8VrWhr7Qxec

Apple ilk hafta sonu satış rakamlarını artık açıklamayacağını duyurdu. Bu nedenle de yeni cihazın bu hafta sonunda ne kadar sattığına dair bilgileri resmi kanallardan alamayacağız.

Cihazların satışa çıkmasına çok az bir süre kala Apple ilk iPhone 7 tanıtım filmini yayınladı. Yeni reklam filmi biraz karanlık ve firmanın da yeni cihazlarının özelliklerine dair vurguları bu yeni videoda yaptığını da belirtelim.

Apple'ın yeni cihazlarından iPhone 7 4.7" büyüklüğünde 1334x750 piksel ekran ile iPhone 7 Plus ise 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran ile sunuluyor. Akıllı telefonlar dört çekirdekli işlemcili Apple A10 Fusion yonga setinden güç alırken, ayrıca 32GB / 128GB / 256GB dahili veri kapasitesi olarak üç farklı seçenek şeklinde satın alınabilecek.

Cihazlardan iPhone 7'nin arkasında 12MP OiS destekli kamera bulunuyor ve iPhone 7 Plus da 12MP çift arka kamera ile geliyor. Akıllı telefonların ön yüzünde de 7MP Selfie kamerası bulunmakta.

iOS 10 mobil işletim sistemi üzerinde çalışan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar IP67 sertifikasına sahip ve suya ve toza karşı dayanıklı yapı içeriyorlar.

Whatsapp