Apple, iOS 3.3.3 Beta 2'yi yayınladı

Apple iOS işletim sisteminde hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri gerçekleştirecek olan yeni güncellemesi iOS 10.3.3 üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor.

Akıllı cep telefonları ve geliştirdiği birçok üründe yer verdiği iOS işletim sistemiyle birlikte mobil işletim sistemi dünyasının önemli ismi olmayı başaran Apple, iOS 10.3.3 sürümünün ikinci beta güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme ile birlikte daha çok performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerine değinilirken, ücretli geliştirici programının aksine beta programına tüm geliştiriciler katılabilecek.


Yayınlanan güncelleme ile birlikte cihazlara pek çok farklı yeni duvar kağıtlarının da sunulacağı belirtilirken, bu duvar kağıtlarının da kısa bir süre içerisinde tanıtılacak olan 12.9 inç ile 10.5 inç ekran genişlikli iPad modelleri için işletim sistemine konumlandırıldığı belirtiliyor.


Pazartesi günü WWDC etkinliğinde tanıtılacak olan yeni iPad modellerinin çıkışını iOS 10.3.3 sürümüyle birlikte gerçekleştirmesi planlanılırken, bu güncellemenin önümüzdeki hafta itibariyle tüm dünyadaki iOS kullanıcıları için yayınlanması bekleniliyor. Güncellemenin ayrıca 32-bit desteği sunan son güncelleme olacağını da söyleyebiliriz.


Bir aksilik olmadığı taktirde yeni bir iOS 10.3.x güncellemesinin yayınlanması beklenilmezken, artık iOS 11 için beta sürecine başlaması hedefleniliyor.

Whatsapp