Apple iki yeni reklam filmiyle karşımıza çıktı

Apple yeni nesil Apple Pencil'in ipuçlarını verdiği, iki yeni reklam filmiyle karşımıza çıktı. Reklam filmlerinde tablet bilgisayarın arttırılmış gerçekçilik ve Pencil özelliğine değiniliyor.

Akıllı cep telefonu ile tablet bilgisayar sektörünün mimarı olarak karşımıza çıkan Apple firması, teknoloji dünyasındaki popülerliğini her geçen gün bir basamak daha yukarı çıkartmayı başarıyor. Ancak bununla yetinmeyen ve küresel pazarda çok daha popüler bir hale kavuşmayı amaçlayan Cupertino merkezli dev firma, yeni reklam kampanyaları ile bu planına erişmeyi hedefliyor.

Bu bağlamda bugün itibariyle yeni reklam filmlerini yayınlayan ekip, bu reklam kampanyası ile birlikte son dönemde popülerliğini yitiren tablet bilgisayar dünyasını amaçlıyor. Reklamın ana karakteri olarak ise karşımıza Apple tarafından geliştirilen en güçlü tablet modeli olan iPad Pro modeli çıkarken, ayrıca bu reklam kampanyası ile birlikte firmanın yeni projelerine ait ipuçlarının da verildiği belirtiliyor.

Reklam filminde özellikle Apple Pencil ve arttırılmış gerçeklik üzerinde yoğunlaşılırken, firmanın bu bağlamda yeni bir Apple Pencil üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Bunun haricinde reklam filminde iOS 11 ile iPad Pro'ların çok daha işlevsel bir hale kavuştuğuna vurgu yapılırken, hazırlanan reklam filmlerinin ikisinin de 15 saniyeden olduğu görülüyor.

Bakalım Apple firması tanıtımını gerçekleştireceği yeni iPad modelleriyle birlikte yeni bir Apple Pencil modeli tanıtacak mı? Yada Apple firması yeni nesil Apple Pencil için özel bir etkinlik mi hazırlayacak bekleyip göreceğiz. Lafı fazla uzatmadan Apple tarafından yayınlanan iki yeni reklam filmiyle sizleri karşı karşıya bırakalım.

Whatsapp