Apple bedava Beats kulaklık dağıtıyor, bu fırsatı kaçırmayın

Apple yeni bir iPad Pro ya da MacBook modeli satın alacaklara Beats markalı kulaklık hediye ederken, büyük indirim fırsatları sunuyor.

Teknoloji dünyasının en önemli üreticisi konumunda yer edinen Apple, öğrenci ve öğretim üyelerinin yaz tatiline özel bir kampanya hazırladı. Eğitime Özel Fiyatlar ve Öğrenci İndirimleri adı altında hazırlanan bu kampanya kapsamında yeni bir iPad Pro modeli ya da MacBook satın alan öğrenciler ile öğretmenlere ücretsiz olarak Beats kulaklık hediye edilecek.

iPad Pro modelinin 10.5 inç ya da 12.0 inç olan modellerinden herhangi birisini tercih ettiğinizde bu kulaklık modeline herhangi birisini aldığında BeatsX kulaklık modeli için herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz. Ancak bu modellerin yanı sıra Beats Solo3 ya da Powerbeats 3 modellerinden herhangi birisini tercih edecekseniz, 150 dolarlık fiyat indirimlerinden yararlanabiliyorsunuz.

MacBook  satın alımı gerçekleştirdiğinizde yine size ücretsiz olarak BeatsX modeli hediye edilecekken, Beats Solo3 ve diğer kulaklık modellerinden birisini tercih etmek isteyenlere ise 300 dolarlık fiyat indirimi sunuluyor.

25 Eylül itibariyle ABD sınırları içerisinde geçerli olacağı açıklanan bu kampanyanın, kısa bir süre ardından ise tüm Avrupa pazarlarına, ülkemize ve tüm App Store mağazalarının yer aldığı ülkelerde boy göstermesi bekleniliyor.

Whatsapp