Apple artık videolarınızı düzenlemeye yardımcı olacak

Akıllı cep telefonu ile tablet bilgisayar üretiminin iddialı isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkan Apple, iOS işletim sistemine özel olarak video düzenleme uygulaması Clips'i tanıttı.

Mobil işletim sistemi ve akıllı cep telefonu üretiminin lider isimleri arasında yer edinmeyi başaran Apple firması, özellikle son dönemlerde geliştirdiği uygulamalarla da gündem yaratmayı başarıyor. Dün kırmızı iPhone 7 ile 7 Plus ve 9.7 inç genişliğindeki yeni iPad’i ile karşımıza çıkan ekip, eş zamanlı olarak video düzenleme uygulaması Clips’in tanıtımını da gerçekleştirdi.


Video düzenleme işlemleriniz Clips isimli bu uygulama ile birlikte eğlenceli bir hale dönüşmeyi başarırken, animasyonlu altyazı ve başlıklar eklemeniz sağlanıyor. İçeriğinde videolara eklemek adına onlarca müzik seçeneği barındıran uygulama, çizgi roman filtreleri, sanatsal filtreler, konuşma balonları ve tam ekran animasyonlu posterler içeriyor.


36 farklı dile destek sunan Apple’ın video düzenleme uygulaması Clips uygulaması ile düzenlediğiniz videoları, Facebook, YouTube ve Vimeo gibi platformlarda kolayca paylaşabiliyor ve direk mesaj olarak gönderebiliyorsunuz. Clips uygulaması sadece App Store’da ücretsiz olarak yayınlanacakken, Android’e taşınmayacağı belirtildi.

Whatsapp