Apple AirPods kablosuz kulaklıklar satışa sunuldu

Apple'ın kablosuz kulaklığı Apple Store üzerinden Türkiye'de satışa çıktı.

Apple'ın yeni ve önemli cihazları Eylül ayında firmanın düzenlediği bir etkinlikte gün yüzüne çıkmıştı. Bu cihazlar arasında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlar ön plana çıkarken, ayrıca Apple, yeni Apple Watch Series 2 akıllı saatini ve bazı Beats kulaklıklarını da gün yüzüne çıkarmıştı. Apple'ın ayrıca duyurduğu dikkat çeken cihazlardan birisi de AirPods adındaki kablosuz kulaklık oldu.

Apple, Eylül ayından beri AirPods adındaki bu kablosuz kulaklığını satışa sunmamıştı ve ne zaman satışa çıkacağı hakkında da bilgi bulunmuyordu. Gelen yeni bilgilere göre Apple cihazını sessiz sedasız satışa çıkardı. Şu anda Türkiye'de de Apple AirPods, Apple Store üzerinden satın alınabiliyor.

Apple Store Türkiye üzerinden baktığımızda Apple AirPods'un fiyatının 779TL olduğunu görmekteyiz. 6 aya kadar taksit seçeneği ile alınabilen kablosuz kulaklığın havale fiyatı ise 747TL.

Apple AirPods kablosuz kulaklık paketinde, 2 adet sağ ve sol olmak üzere kulaklık parçaları, şarj kutusu ve Lightning-USB kablo yer alıyor.

Ancak şunu da belirtmemiz gerekiyor. Her ne kadar Apple AirPods, şu anda Apple Store üzerinden satın alınabilse de dağıtım tarihi 4 hafta olarak belirlenmiş. Bu da en erken, gelecek sene geleceği anlamına geliyor. Bir aylık bekleme süresini göze alan teknoloji meraklıları BURADAN Apple AirPods'un Apple Store sayfasına ulaşarak, cihazı satın alabilirler.

Whatsapp