Apple, 27 Ekim'de yeni bir etkinlik düzenleyecek

Apple, 27 Ekim'de düzenleyeceği etkinlikle yeni Mac modellerini gün yüzüne çıkartacak...

Apple, teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden ve sunduğu her cihaz da yüksek satış rakamlarına ulaşıyor. Özellikle iPhone akıllı telefon modelleri firmanın en önemli gelir kaynağı ve ayrıca iPad tablet modelleri, iPod ürünleri, Apple Watch akıllı saati ilgi görürken, iMac ve Macbook cihazları ile de PC segmentinde mücadele ediyor.

Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni akıllı telefon modelleri, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı tanıtmıştı. 7 Eylül tarihinde gerçekleştirilen bu etkinlikte ayrıca Apple Watch Series 2 olarak firmanın yeni akıllı saati de gün yüzüne çıkarken, AirPods adındaki kablosuz yeni kulaklık da tanıtıldı.

Geçtiğimiz gün yeni bir bilgi ortaya çıkmış ve Apple'ın bu ay içerisinde bir etkinlik daha düzenleyeceği yönünde bilgiler gelmişti. Bu haber doğru çıktı ve Apple, 27 Ekim tarihinde etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. 

Etkinlik ile ilgili yayınlanan görsel de "hello again" yazısı dikkat çekiyor. Hatırlanacağı üzere 1984 senesinde ilk Mac, "hello" diyerek gelmişti ve şimdi de "hello again" ile firmanın yeni nesil Mac modellerini 27 Ekim tarihinde düzenlenecek olan bu etkinlikte tanıtacağını söyleyebiliriz.

Henüz kesin bilgiler olmasa da yeni Macbook Pro modellerinde Touch ID parmak izi tarayıcısının yer alması bekleniyor. Bu parmak izi tarayıcısı güç tuşuna entegre olarak sunulacak. Daha güçlü yapı sunacak olan cihazlar merakla beklenirken, Apple'ın 11" Macbook Air modelini de sonlandırabileceği gelen bilgiler arasında yer almakta.

Whatsapp