Apple 2018'de yeni kablosuz kulaklık modelleriyle karşımıza çıkabilir

Teknoloji devi olan Apple, kablosuz kulaklık sektöründeki iddiasını bir adım daha ileri taşımayı planlıyor. Bu bağlamda firma kafa üstü kablosuz kulaklık modelleriyle karşımıza çıkacağı konuşuluyor.

Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasında yer almayı başaran Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, giyilebilir teknoloji ürünleri pazarındaki iddiasını arttırmaya devam ediyor. Popülerliğini bu pazara yansıtmak isteyen ve geçtiğimiz gün pazarda liderlik koltuğuna oturmayı başaran ekip, bu sefer ise kablosuz kulak içi kulaklık modellerinin yanı sıra kafa üstü modeller geliştirmeyi hedefliyor.

Firmaya yakın kaynaklar tarafından elde edilen bilgilerle Bloomberg'in kamuoyuna sızdırdığı bilgilere göre, gürültü önleyici ve kablosuz bağlantı özelliklerine sahip olan bir kulaklık modeli geliştirecek. Bu kulaklık modeliyle birlikte oyuncuları ve bilgisayarlarında dizi ile film izleyenleri hedefleyen firma, bu ürünü elinde bulundurduğu Beats markası altında da geliştirebilir.

Apple'a yakınlığıyla adından sıkça söz ettiren ve birçok önemli bilgiyi sızdırma başarısı gösteren Ming-Chi Kuo'nun gerçekleştirdiği açıklama da bu kulaklık modellerinin geliştireceğine vurgu yapıldı. Ayrıca Kuo açıklamasının devamında bu kulaklık modellerinin tanıtımının yıl içerisinde gerçekleştireceğini ve satışlarına da aynı dönemde başlayacağını açıklıyor.  

Son dönemlerde akıllı asistanı Siri ile birlikte yönetilebilen birçok farklı ürünler karşımıza çıkan Apple firmasının, müzik alanında da önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. Bakalım firma bu alanda karşımıza daha farklı ve daha profesyonel ürünlerle çıkmaya devam edecek mi?

Whatsapp