Apple, 2018 İPhone’ların Tanıtım Tarihini Açıkladı 

Apple, üç yeni iPhone modelini tanıtması beklenen etkinliğinin tarihini açıkladı. 5.8 inç ve 6.5 inç OLED iPhone XS ve 6.1 inçlik LCD ekranlı iPhone 12 Eylül tarihinde duyurulacak.

Merakla beklenen tarih nihayet açıklandı. Apple, son iPhone etkinliğinden tam bir yıl sonra Cupertino'daki Steve Jobs Theatre'da düzenlenecek olan özel bir etkinlikte 2018 iPhone modellerini tanıtacak. 

Tanıtım etkinliğinin yıldızının yeni iPhone modellerinin olması bekleniyor. Mevcut iPhone 8 Plus'ın boyutları dahilinde güncellenen 6.5 inçlik amiral gemisi iPhone, 5.8 inçlik iPhone ve yeni 6.1 inçlik bir LCD ekrana sahip iPhone olmak üzere üç iPhone modeli tanıtılacak. 

Etkinlikte, yeni İpad Pro modelleri de tanıtılabilir. Söylentilere göre hem 10.5 inçlik hem de 12.5 inçlik İpad Pro modelleri son derece ince çerçevelere, Face ID teknolojisine VR daha güçlü özelliklere sahip olacak. 

Son olarak, dördüncü nesil Apple Watch da etkinlikte tanıtılması beklenen bir diğer önemli cihaz olacak. Dördüncü nesil Apple Watch akıllı saatin daha büyük olması bekleniyor. Bu arada Apple'ın bir sonraki Apple Watch için dairesel bir tasarıma geçebileceği iddia ediliyor. 

Bu arada uzun süredir beklenen Macbook Air güncellemesinin de yeni bir retina ekranla yapılması muhtemel görünüyor. 

Whatsapp