Apple, 2017'de 3 farklı iPad modelini satışa sunacak

Apple'ın gelecek seneler için iPad tablet planları hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor...

Apple, bir çok farklı segmentte sunduğu modellerle adından söz ettirirken, 2010'da ilk iPad modeli ile tablet segmentinin temellerini atmıştı. Daha sonra yeni modeller sunmaya devam eden firma, her sene daha üst seviye teknik özellikler içeren iPad modellerini satışa çıkartıyor. Son olarak firma Mart ayında iPad Pro 9.7 modelini duyurmuş ve satışa sunmuştu.

Gelecek dönemde de firmanın yeni bazı modellerini sunması bekleniyor ve Apple ile ilgili olarak en önemli spekülatörlerinden olan Ming-Chi Kuo, teknoloji devinin gelecek sene 3 farklı iPad modeli sunacağını kaydediyor.

2017'de Apple'da gelecek olan iPad modellerine bakacak olursak eğer, firmanın 12.9" ekrana sahip olan yeni iPad Pro 2 modelini sunması bekleniyor. Ayrıca Apple, şimdiye kadar sunmadığı bir ekran büyüklüğü olan 10.5" ekran ile de iPad Pro modelini duyuracak. Diğer taraftan 9.7" ekrana sahip olarak düşük fiyatlı bir başka model de yine iPad ailesine dahil olacak.

12.9" ve 10.5" iPad Pro tablet modellerinin yonga seti olarak yeni Apple A10X'den güç alacağı kaydediliyor. Diğer taraftan 9.7" ekranlı daha düşük olan modelde ise Apple A9X yonga seti bulunacak ve bu yonga seti iPad Pro 9.7'de de yer alıyor.

Ming-Chi Kuo, ayrıca 2018'de Apple'ın iPad modellerinin tasarımlarında da değişikliğe gideceğini belirtiyor. 2018'de sunulacak olan yeni iPad modelleri ayrıca esnek AMOLED ekranlarla sunulabilir...

Whatsapp