AnTuTu'nun Ocak 2019 Listesinin Başında Nubia Red Magic Mars Yer Aldı 

Antutu Benchmark, her ay olduğu gibi Ocak 2019 için de en hızlı Android telefonların yer aldığı listesini yayınladı.

Antutu Benchmark, Ocak 2019 performans testindeki en hızlı cihazların listesini açıkladı. AnTuTu’nun Ocak 2019’daki en hızlı Android telefonlar sıralaması yayınlandı ve nubia Red Magic Mars, Huawei Mate 20’den 2018 Aralık ayında devraldığı 1. sıradaki yerini koruyor.

Bu arada, Huawei Mate 20 Pro, yonga seti bakımından aynı özelliklere sahip olduğu Honor Magic 2 ve Xiaomi Black Shark Helo'ya geçilerek yedinci sıraya kadar geriledi. 

Listeye yeni giriş yapın Vivo NEX S ve Asus ROG akıllı telefon, orijinal Black Shark ve nubia X'i listenin dışına ittiler.

Puanını koruyanlar arasında, Snapdragon 845 yonga seti ve Kirin 980 arasında eşit bir bölünme var. Bu ay,,listeye bazı yeni modeller girmiş olsa da iki yonga seti de 5'er adetle listede eşit miktarda yer aldı. 

AnTuTu’nun yayınladığı by listelere, yalnızca satın alınabilir modellerin girdiğini hatırlatalım. Bu yüzden, önümüzdeki aydan itibaren Snapdragon 855 yonga setine sahip modellerin piyasaya sunulması ile birlikte listedeki dengeler de önemli oranda değişecektir. 

Whatsapp