AnTuTu: OnePlus 6T İkinci En Hızlı Android Akıllı Telefon

AnTuTu, OnePlus 6T'nin Benchmark test sonuçlarını açıklarken, OnePlus 6T'nin en hızlı ikinci Android akıllı telefon olduğunu da ortaya koydu.

Dün geceki lansman etkinliğinden sonra, AnTuTu etkileyici bir sonuç elde eden  OnePlus 6T'nin Antutu Benchmark skor sayfasının ekran görüntüsünü yayınladı. OnePlus 6T'nin toplam Antutu Benchmark puanı 298.011 oldu ki bu, iki telefonun da aynı yonga setine sahip olmasına rağmen, OnePlus 6'nın ortalama 289.424'lük ortalama skoruna göre iyi bir gelişme olduğunu gösteriyor.

Geçen ayki AnTuTu global sıralamasında, Asus 'ROG Phone ve Xiaomi Black Shark'ın ardından OnePlus 6 üçüncü sırada yer almıştı. Ancak OnePlus 6T grafikleri bozmak için var ve şimdi ekran görüntüsüne göre OnePlus 6T, Asus ROG Phone'un hemen ardından ikinci sıraya yerleşmiş gibi görünüyor. 

Her halükarda, paylaşılan ekran görüntüsündeki skor, akıllı telefonun üretim öncesindeki testleri sırasında ortaya çıkan sonuçlara paralel görünüyor ve ayrıca Mate 20 serisinin de yeni Kirin 980 ile nasıl bir performans sergileyeceğini görmemiz gerekiyor. Bu yüzden Kasım ayı Antutu Benchmark sıralamasını görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz.

Whatsapp