AnTuTu, Eylül Ayı En Güçlü 10 Android Cihazın Listesini Yayınladı

Dünyaca ünlü mobil performans testi uygulaması olan AnTuTu yayınladığı yeni liste ile Eylül 2018 itibari ile en güçlü 10 Android cihazın hangileri olduğunu gösterdi.

Merakla beklenen AnTuTu güncel performans listesi Eylül ayı ile beraber güncellenerek tekrar yayınlandı. Ağustos sıralamasına göre farklılıklar olan Eylül ayı AnTuTu listesinde liderliği Asus ROG Phone çekiyorken listenin büyük bir kısmını Snapdragon 845 işlemcili cihazların oluşturduğunu görüyoruz. Asus'un oyun telefonu ROG Phone sahip olduğu overclock edilmiş Snapdragon 845 işlemcisi ile en iyi performansı ortaya koymuş gibi görünüyor. Bilmeyenler için Snapdragon 845 işlemcisi 2.8 GHz hızında çalışırken Asus ROG Phone 2.96 GHz hızında çalışıyor.

Ağustos ayının lideri olan Black Shark oyun telefonu ise Eylül ayı ile beraber ikinci sıraya gerilemiş gibi görünüyor. Diğer taraftan saf Android arayüzü ve üst düzey donanımı ile dikkat çeken amiral gemisi katili OnePlus 6 listeye üçüncü sıradan girmeyi başarmış.

İlk üç cihazın ardından listede sırasıyla Vivo NEX S, Xiaomi Mi 8, Oppo Find X, Samsung Galaxy Note9, Asus Zenfone 5Z yer alıyor. Listenin son iki sırasında ise Xiaomi Mi Mix 2S ve en ucuz Snapdragon 845 işlemcili telefon olan Pocophone F1 yer alıyor.

Huawei Mate 20 serisinin yeni duyurulduğunu göz önüne alacak olursak Ekim ayı listesinde veya Kasım ayı listesinde Huawei'nin de bu listede yer alacağını söyleyebiliriz. Yukarıda gördüğünüz Eylül ayı AnTuTu listesinde yer alan ilk 10 cihazın hepsinin Snapdragon 845 işlemcisine sahip olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Whatsapp