Antutu, Aralık 2018 En İyi Performans Listesini Yayınladı

Antutu Benchmark, 2018 yılının son aylık performans listesini yayınladı. Aralık 2018 Antutu Benchmark listesinde, Nubia, listenin en üstünde yer aldı.

2018 yeni henüz yeni sona erdi ve yılın son ayı, birkaç farklı üreticisinin harika cihaz duyuruları yaptığı bir ay oldu. AnTuTu, 2018’in en iyi performans gösteren akıllı telefonlarının bir listesini yayınladı ve tüm üst düzey akıllı telefonlar arasında, listenin en üstünde ilginç bir üst seviye akıllı telefon yer aldı. 

Popüler CPU performans test sitesine göre, 320,464 puanla ilk sırada Nubia Red Magic Mars yer aldı. Güçlü Mate 20 bile Snapdragon 845 yonga setine sahip oyun telefonunu yenemedi ancak aldığı 309.130 puan akarak oldukça yaklaştı. Üçüncü sırada ise şehirin yeni çocuğu yer aldı. Honor V20, aynı zamanda Huawei'nin geliştirdiği en iyi CPU işlemcisine de sahip. 

Aslına bakarsanız, birinci sıradaki Nubia akıllı telefon dışında, listedeki ilk altı sıranın beş tanesine Huawei cihazları imza atmış gibi görünüyor. Dördüncü sırada Mate 20X, beşinci sırada Mate 20 Pro yer alıyor ve Black Shark Helo ise yine Kirin 980 yonga setine sahip Honor Magic'in altında yedinci sırada yer alıyor. 

Elbette bu tablo, Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinin henüz piyasaya çıkmadığı sürece geçerli olacak.  Ancak bu ayın sonları ve gelecek aydan itibaren Snapdragon 855 yonga setine sahip amiral gemisi cihazların piyasaya çıkması ile bu liste de önemli oranda değişecektir. 

Whatsapp