Android'den iPhone'a rehber aktarma nasıl yapılır?

Sizler için hazırladığımız bu makalemizde ''Android'den iPhone'a rehber aktarma'' ile ''iOS'tan Android'e numaraları taşıma'' yöntemleri hakkında bir kılavuz sunduk.

Uzun bir süredir Android işletim sistemli bir akıllı cep telefonu kullanıyorsanız, iOS'a geçiş işlemi sırasında yaşayacağınız en önemli sıkıntılar arasında telefon rehberinizi yeni telefonunuza taşımak olduğunu tahmin edebiliyoruz. Bu işlemi gözünüzde büyüttüğünüzü söylersek pek hata yapmış olmayacakken, Android'den iPhone'a rehber aktarma işlemini basit adımlarla gerçekleştireceğinizi söyleyebiliriz.

1) Android'den iPhone'a Numaraları nasıl taşırım? ( SIM Kart )


Android işletim sistemli bir akıllı cep telefonu kullanıyorsanız bu işlemi en hızlı ve kolay şekilde SIM kartınızla çözebilirsiniz. Öncelikle rehberinizin bulunduğu Android'li telefonlarınızda rehberinizi SIM kart hafızasına taşıyın ve ardından SIM kartınızı çıkartıp iPhone'a takın. Bu işlem sonrasında Ayarlar menüsünden ''Mail, Rehber, Takvim'' menüsünü ziyaret edin. Buradan ''SIM'deki kişileri aktar'' seçeneğinize tıklamanız yeterli olacak.

Ancak genellikle SIM kartları maksimum olarak 250 farklı kişiyi hafızasında tutacağı için, bu Android’den iPhone’a rehber aktarma yöntemi fazla numaranız varsa size yetersiz olabilir.

2) Android'den iOS'a numaraları taşıma ( Mobil Uygulamalar )


 Android işletim sistemli akıllı telefonlarından iOS'a numara taşımanın en kolay yöntemleri arasında bu amaçla geliştirilen mobil uygulamalar yer almaktadır. Copy My Data adlı ücretsiz uygulama ise bu alanda önemli bir tercih olarak karşımıza çıkıyor. İlk etapta bu uygulamayı Android'li cihazlarınıza indirip numaraları kopyaladıktan sonra, daha sonra iOS'lu cihazlarınıza indirip kolayca edinebilirsiniz.

Bundan farklı olarak çeşitli Android'den iPhone'a numara taşıma yöntemleri bulunurken, bu iki yöntem haricindeki diğer yöntemlerin daha uğraştırıcı olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle diğer çözümlerden bahsetmeyerek, önerilerimin bu bağlamda olduğunu belirtmeliyim.

Whatsapp