Android Wear 2.0, 8 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak

Google'ın yeni Android Wear 2.0 mobil işletim sistemi ve yeni LG akıllı saatler 8 Şubat'ta sunulacak.

Google, akıllı telefon ve tabletler için Android adındaki mobil işletim sistemini geliştiriyor. Diğer taraftan firma ayrıca bir süredir de Android Wear adındaki işletim sistemini akıllı saatler için geliştiriyor ve şimdiye kadar LG, Motorola, Sony, Huawei gibi firmalardan bir çok akıllı telefon Android Wear ile sunulmuştu.

Android Wear işletim sisteminin en son sürümü, Android Wear 2.0 olarak yakında geliyor. Google'ın 8 Şubat tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni işletim sistemini gün yüzüne çıkartacağını belirtiyor. Ayrıca Google ile LG tarafından geliştirilen LG Watch Style ve Watch Sport da aynı etkinlikte tanıtılacak.

Daha önce gelen bilgiler 9 Şubat tarihinde etkinliğin düzenleneceği şeklindeydi. Ancak şimdi de Evan Blass, Twitter üzerinden bazı bilgiler paylaştı ve iki yeni akıllı saatin ve Android Wear 2.0'ın 8 Şubat tarihinde duyurulacağını kaydetti. 

LG'nin yeni akıllı saatlerinden LG Watch Style 349$ fiyat etiketi ile sunulacak. Bu model GPS desteğine sahip olacak ve ayrıca LTE özelliği de içerecek. Ayrıca diğer model LG Watch Sport ise 249$ olarak daha düşük bir fiyat ile gelecek.

Android Wear 2.0'ın sunulması ile daha önce gelen cihazlar için güncelleme sunulabilir. Diğer taraftan çok yakında Android Wear 2.0 ile yeni akıllı saatlerin de gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz Bu ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi gerçekleştirilecek ve yeni akıllı saatlerin de bu etkinlikte gün yüzüne çıkacağını belirtelim.

Whatsapp