Android P Beta Sayfası İndirme Linkleri ile Açıldı

Tanıtımı yapılan Android P güncellemesinin beta sürümü indirmeye açıldı. Resmi Android P Beta sayfasından uyumlu cihazlarının için Android P Beta sürümünü indirebilirsiniz.

Google, geçtiğimiz günlerde Andeoid P güncellemesini, sayısız iyileştirme ve yeni özelliklerle resmi olarak Google I/O Geliştirici Konferansında duyurmuştu. Şimdi ise heyecanla beklenen an geldi ve Google, Android P Beta sürümünü desteklenen modeller için indirmeye sundu. 

Google, Android P güncellemesinin ilk geliştirici önizlemesini incelemek isteyenlere yardımcı olmak için tüm cihazların ve Beta indirme işlemlerinin ilgili bağlantılarının listelendiği bir destek sayfası oluşturdu. Bu sayfada ayrıca, bir sorunu bildirmek için de bağlantılar ve bu cihaz için bir destek sayfası mevcut.

Özetle, şimdiki gibi Android P Beta'yı destekleyen cihazlar arasında Google Pixel ve Pixel XL, Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL, Essential Phone, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, vivo X21 ve X21UD ve Xiaomi Mi Mix 2S akıllı telefon modelleri yer alıyor. 

Bu akıllı telefon modellerinin hepsi, Project Treble desteği sayesinde, Andeoid P güncellemesini ilk alan cihazlar oluyor. 

Son olarak, Android P güncellemesinin ilk Beta sürümü makul bir şekilde kararlı olacaktır, ancak bazı hatalar ve sorunların da olması muhtemel, bu yüzden Andeoid P Beta sürümünü henüz günlük kullanım için seçmeniz pek önerilmiyor. 

Whatsapp