Android P Beta Güncellemesi Birçok Cihaz İçin Yayınlandı

Google bugün düzenlediği I / O konferansıyla beraber birçok cihaz için Android P beta güncellemesinin yayınlandığını açıkladı.

Google, I / O konferansını Android Things ve Android Auto ile ilgili bir duyuruyla başlattı, ancak daha sonra konuyu Android P işletim sistemine getirdi. Bugün yapılan konferansın ardından arama devi Google, akıllı telefonlar için yeni Android işletim sisteminin resmi olarak birçok cihaz için indirilebileceğini açıkladı.

Ancak indirilmeye sunulan bu yeni beta sürümlerini bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak sadece Google Pixel veya Nexus cihazları almayacak. Google konferans sırasında Android P beta güncellemesini farklı markalarında alacağını açıkladı. Android P güncellemesini alacak markalar arasında Sony, Xiaomi, OnePlus, Vivo, Oppo, Essential ve Nokia yer alıyor. Project Treble desteği sayesinde bu güncellemenin daha hızlı bir şekilde kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

Google Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL'nin yanı sıra, Android P beta sürümünü bugünden itibaren Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2 , Vivo X21UD, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix 2S modelleri kullanabilecek.

Eğer sizde bu cihazlardan birine sahipseniz ve en yeni Android sürümü olan Android P sürümünü cihazınızda denemek istiyorsanız BURAYA tıklayarak cihazınıza uygun yazılımı indirebilir ve yönergeleri takip ederek cihazınıza yükleyebilirsiniz. Yeni beta güncellemesini denedikten sonra yazılım ile ilgili karşılaştığınız hataları firmaya bildirerek daha hızlı bir şekilde Android P işletim sisteminin gelişmesini sağlayabilirsiniz. 

Whatsapp