Android P Beta 3 geliştici sürümü yayınlandı

Android işletim sistemi dünyasının büyük bir merakla beklediği Android P işletim sisteminin üçüncü geliştirici sürümü yayınlandı.

Akıllı telefon üreticilerinin ve tüketicilerinin en çok tercih ettiği platform olarak karşımıza çıkan Android işletim sistemi, yeni güncel sürümü Android P üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda Android P işletim sistemi sürümünün yeni bir önizleme sürümünü hazırlayan şirket, Android P Beta 3  isimli sürümü kullanıma sunduğunu duyurdu.

Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL cihaz kullanıcılarının an itibariyle ulaşabilecekleri bu yeni işletim sistemi önizleme sürümü, daha öncede üçüncü beta sürümünden itibaren kullanıma sunulmuştu. Bir önceki sürüme göre hata düzeltmeleri ve çeşitli iyileştirmelerle birlikte getiren işletim sistemi, Eylül ile Ağustos ayı içerisinde final sürümüyle birlikte tüketicilere merhaba demeye hazırlanıyor.

Eğer yukarıda belirttiğimiz cihazlardan birisini kullanıyorsanız ve Android Beta programına kayıt oluyorsanız, önümüzdeki birkaç gün içerisinde güncelleme bildirimlerini görmediğiniz taktirde manuel olarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Android P Beta 3 geliştirici önizleme sürümünü cep telefonlarına yükleyeceklerin karşılaşabilecekleri hatalar karşılığında onları uyarmamızda oldukça önemli bir fayda bulunurken, yazılımın beta sürümü olduğu gerekçesiyle cep telefonlarınızın performansını olumsuz olarak etkileyebileceğini belirtelim.

Android P Beta 3 sürümü an itibariyle OTE güncellemesi kapsamında tüketicilere merhaba derken, Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL isimli cep telefonlarında kullanılabiliyor. Android Beta programına kayıt olduktan sonra http://google.com/android/beta adresini ziyaret ederken bu güncellemeyi cep telefonlarınıza yükleyebilecekken, Android P API'leri ile güncellenmiş SDK'ya ulaşabileceksiniz.

Whatsapp