Android One Cihazı Olan LG G7 One İçin Android 9 Pie Güncellemesi Çıktı

LG'nin geçtiğimiz aylarda duyurusunu gerçekleştirdiği Android One cihazı LG G7 One bugün itibariyle Android 9 Pie güncellemesini almaya başladı.

Android işletim sistemli telefonlarına güncelleme verme konusunda rakiplerinden geri kalan firmalardan biri olan LG bu konuda kullanıcılarını bir hayli üzüyor gibi görünüyor. Diğer birçok üretici amiral gemisi akıllı telefonlarına veya Android One kapsamındaki telefonlarına Android 9 Pie güncellemesini dağıtmaya başlamışken LG henüz bu konuda somut bir adım atmadı. Bugün ise bu durum biraz değişecek gibi görünüyor. LG'nin Android One cihazı olan LG G7 One için Android 9 Pie işletim sistemi bugün dağıtılmaya başladı.

LG G7 One modeli Güney Koreli şirketin Android One kapsamında duyurduğu ilk akıllı telefon olma özelliğini taşıyor. Dağıtılan LG G7 One Android 9 Pie güncellemesi yaklaşık 812 MB civarında bir boyuta sahip. Şuan için ilk olarak Kanada'da dağıtılmaya başlanan güncelleme Kasım ayı Android güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

LG G7 One, LG G7 Fit ile birlikte Ağustos ayında duyurulmuştu. Ön tarafta 6.1 inç boyutunda QHD + çözünürlüğünde çentikli bir ekrana sahip olan cihazın içerisinde Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyordu. Cihazın hafızasını dilerseniz hafıza kartı ile 2 TB yapabiliyorsunuz.

Arka tarafta 16 MP f / 1.6  tek kamera bulunan cihazın ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunuyor. Hi-Fi Quad DAC, IP68 sertifikası, NFC, Bluetooth 5.0 ve bir USB Type C ve Quick Charge 3.0 gibi özellikler sunan cihazda 3000 mAh kapasiteli bir pil bulunuyordu.

Whatsapp