Android Mesajlar Uygulaması İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Android işletim sistemli cihazlarda yerleşik olarak bulunan Mesajlar uygulaması için ufak bir yeni özellik güncellemesi Google tarafından yayınlanmaya başladı.

Google'ın mesajlaşma için resmi uygulaması olan Android Mesajlar birçok kullanıcının ilgisini çekmeyecek yeni bir güncelleme almaya başladı. Dağıtılan bu güncelleme ile gelen yeni takvim paylaşma özelliği birçok kişi tarafından önemsenmese de eminiz ki uygulamanın en güncel sürümünü kullanmak isteyeceksiniz.

Android Mesajlar uygulaması için dağıtılmaya başlanan yeni güncelleme ile beraber kullanıcılar kendi takvim dosyalarını kendi kişileri ile mesajlar üzerinden dosya formatında paylaşabilecekler. Şuan için eminiz ki birçok kişinin bu özellikten haberi yoktur. Bu sebeple şimdilik çok yaygın olarak kullanılan bir özellik olmasa da ilerleyen zamanlarda güncel sürümün yaygınlaşmasıyla takvim paylaşma özelliğini kullanan kişi sayısı da artacaktır.

Eğer yeni özelliği test etmek istiyorsanız cihazınızda yüklü olan dosya yöneticisini açın ve cihazda yer alan takvim dosyasını seçerek paylaş butonuna basın. Ardından karşınıza gelen Android Mesajlar uygulamasını seçerek rehberinizdeki herhangi bir kişiye takvim dosyanızı yollayabilirsiniz.

Kademeli olarak Google Play üzerinden desteklenen bütün Android cihazlara dağıtılan Mesajlar güncellemesinin cihazınıza ulaşması birkaç günü bulabilir. Bu sebeple Google Play mağazasını ara ara kontrol etmenizde fayda var diyebiliriz.

Whatsapp