Android için Microsoft Edge Sonunda AdBlock Plus Entegrasyonu Kazandı

Microsoft'un Android için kullanıma sunduğu tarayıcı uygulaması Microsoft Edge, en son beta sürümü ile AdBlock Plus Entegrasyonu geliyor.

Microsoft, mobil işletim sistemi pazarında Windows 10 Mobile’ın da başarılı olmamasının ardından Android ve IOS platformları için daha fazla uygulamayı kullanıma sunmaya başladı. Özellikle, Microsoft Launcher ve Office uygulamaları büyük ilgi görün Microsoft, bilgisayar sürümü çok fazla ilgi görmeyen Microsoft Edge tarayıcıyı da Android ve IOS platformları için kullanıma sunmuştu. 

Masaüstü sürümü pek ilgi görmeyen Microsoft Edge tarayıcının Android platformunda da çok popüler olduğu söylenemez. Ancak redmond merkezli şirketin Android için Microsoft Edge'in en son beta sürümüne eklediği yeni bir özellik çok ses getirecek gibi görünüyor. 

Yeni güncelleme V42.0.02055 sürüm numarası ile geliyor ve favori web sitelerinizdeki ve YouTube'daki tüm can sıkıcı reklamları ve pop-up'ları engelleyen AdBlock Plus entegrasyonunu getiriyor. Ancak YouTube videolarını resmi Youtube uygulaması yerine Microsoft Edge'de izleyeceğinizi düşünmüyoruz. 

Her neyse, bu yeni ve güzel bir özellik ancak Google Play Store'da yayınlaması için bir süre daha beklemek zorunda kalabilirsiniz. 

Whatsapp