Android 8.0 Oreo Sürümü Bütün Kullanıcılar İçin Dağıtılmaya Başladı

Android 8.0 Oreo güncellemesi bugüne kadar bildiğiniz üzere beta programına kayıt olan kişilere dağıtılmıştı. Bugün ise bütün desteklenen Google ve Android One cihazları için dağıtılmaya başladı.

Android Oreo geçen hafta güneş tutulması gününde yani 21 Ağustos'da resmi olarak tanıtıldı ve Google tarafından dağıtılmaya başlandı. Fakat bu dağıtım süreci yalnızca beta kullanıcıları ile sınırlı kaldı. Daha önceden Android 8.0 Oreo güncellemesi için beta programına kayıt olan kullanıcılar ilk etapta Android 8.0 Oreo güncellemesine kavuşan kişiler oldu.

Eğer kararlı ve sorunsuz bir şekilde çalışan Android Oreo güncellemesi bekliyorsanız size güzel haberlerimiz var. Android Oreo güncellemesi tüm kullanıcılar için resmi olarak piyasaya sürüldü. Yani bazı Google cihazlarını veya bazı önemli Android One cihazlarını kullanıyorsanız beta programına kayıt olmadan Android 8.0 güncellemesine sahip olabilirsiniz. Google Sprint, Verizon ve ABD'de AT & T operatörlerinden Google cihazları satın alan kullanıcılar yeni Android 8.0 güncellemesinin cihazlarına geldiğini bildirdiler.

Android 8.0 güncellemesi Pixel için yaklaşık 938.4MB ve Pixel XL modeli için yaklaşık 951.2MB civarında bir boyuta sahip. Android 8.0 Oreo, resim içinde resim (PIP) modu, geliştirilmiş bildirimler, daha fazla güncelleme, anında uygulamalar ve uygulamalar için otomatik doldurma ve daha iyi pil performansı gibi özellikleri taşıyor. Eğer Android 8.0 Oreo güncellemesi cihazınıza geldiyse mutlaka yapmanızı öneriyoruz.

Henüz güncellemeyi almadıysanız, cihazınızın ayarlarından elle Android Oreo güncellemesini kontrol edebilirsiniz. Bunun için Ayarlar - Telefon Hakkında - Yazılım güncellemeleri bölümüne gidin. Güncellemeyi indirmeden önce iyi bir Wi-Fi şebekesine bağlanmanız ve telefonunuzda en az yüzde 50 şarj olduğuna emin olun.

Güncelleme şuanda ilk olarak Google Pixel cihazları için dağıtılmaya başlandı. Bu ay içerisinde diğer desteklenen Google cihazları ve Android One cihazları için Android 8.0 Oreo güncellemesinin gelmesini bekliyoruz. Güncellemeleri ara ara elle kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp