Android 8.0 Oreo Güncellemesi OnePlus 3 Kapalı Beta Kanalına Geldi

Oneplus, en son Android sürümü Android 8.0 Oreo güncellemesini kapalı beta kanalında test etmeye başladı.

Çin merkezli üretici OnePlus, OnePlus 3 kapalı beta grubuna yeni bir güncelleştirme yayınlamaya başladı. Söz konusu güncelleme, 800MB civarında bir boyuta sahip ve Android 8.0 Oreo için işletim sistemi güncellemesi getiriyor.

OnePlus 3 için Android 8.0 Oreo kapalı beta güncellemesi hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde stabil değil. Öncelikle NFC işlevsel değil, Wi-Fi ise sürekli hata veriyor. Bunun yanında Hotspot ve Bluetooth gibi paylaşım seçenekleri de sorunlu. Ancak iyi haber şu ki Çin merkezli şirket OnePlus 3 için kararlı Android 8.0 Oreo güncellemesini Eylül ayı ortalarına kadar tamamlamayı ve kullanıcılara sunmayı planlıyor. 

OnePlus 3T ve OnePlus 5 kapalı beta gruplarının da Android 8.0 Oreo güncellemelerini yakında almaları bekleniyor. Bu iki cihazın da OnePlus 3 ile birlikte Eylül ayı ortalarında kararlı sürüm Android 8.0 Oreo güncellemesini alması bekleniyor. 

OnePlus, güncelleme konusunda kullanıcılardan gelen geri bildirimlere oldukça fazla önem veriyor. Sahip olduğu üst seviye donanım özelliklerine sahip akıllı telefon modelleri sayesinde optimizasyon sorunu da yaşamayan şirket, kısa zamanda güncellemeleri kullanıcılara sunması ile dikkat çekiyor. 

Whatsapp