Analistlere göre Xiaomi Note 2 Ağustos ayında sunulacak

Gelecek ay içerisinde Xiaomi, Mi Note 2 akıllısını duyurabilir...

Akıllı telefon pazarında son dönemde yükselişini sürdüren Çinli teknoloji devi Xiaomi, bu sene de bir çok önemli model sunarken, bunlar arasında Xiaomi Mi 5 amiral gemisi başı çekmişti. Ayrıca firma çok yakında yeni başka modellerin de duyurusunu gerçekleştirecek ve bunlardan bir tanesi de bir kaç gün sonra gün yüzüne çıkacak olan Xiaomi Redmi Pro olacak.

Bu cihazın yanı sıra başka bazı akıllı telefonlar da yakında gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Bir süredir firmanın öne çıkan modellerinden birisi de Xiaomi Mi Note 2 olurken, bu akıllı telefonun üst seviye donanım özellikleri ile pazara sunulması bekleniyor.

27 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte, daha önce Xiaomi Mi Note 2'nin duyurulacağı tahmin ediliyordu, ancak daha sonra Xiaomi Redmi Pro'nun duyurulacağı bilgisi geldi.

Peki Xiaomi Mi Note 2 ne zaman gelecek? Şu an için en önemli sorulardan bir tanesi bu olurken, cevap ise popüler bir analistten geldi. Analist Pan Juitang, cihazın Ağustos ayı içerisinde duyurulacağını belirtiyor.

Cihazın teknik özelliklerine de bakacak olursak eğer, Xiaomi Mi Note 2, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ya da 6GB olacak. dahili veri kapasitesinin de 64GB ya da 128GB olacağı belirtilmekte. 

Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun arkasında 12MP kamera bulunacak ve ayrıca batarya da 3.700mAh olacak.

Whatsapp