Amerika'ya gittik, iPhone X'in kutusunu ilk açanlardan olduk

Amerika San Diego ziyaretimiz esnasında sahip olduğumuz iPhone X modelinin kutu açılış videosunu siz okurlarımız için hazırladık.

Bildiğiniz üzere akıllı cep telefonu kavramına çerçevesiz ekran tasarımıyla birlikte yeni bir kavram kazandırıldı. Artık daha büyük ekranlı cep telefonlar hayatımıza çok daha ufak ve kolay taşınabilir şekilde adapte olacakken, bizde ilk sahiplerinden olduğumuz iPhone X modelinin kutu açılış videosunu siz Maxicep.com okurları için hazırladık.

Genel Müdürümüz Ozan Atabey'in San Diego'da gerçekleştirdiği bu videomuzun arkası gelmeye devam edecekken, yeni iPhone X incelemeleri ve diğer iPhone'larla karşılaştırmaları gibi bir çok bilgiye ilerleyen dönemlerde erişebileceğinizi unutmayın.

Neden bir iPhone X almalıyım?


Hali hazırda bir iPhone fanı iseniz ve yeni iPhone modellerinden herhangi birisini tercih edecekseniz bu modelin kesinlikle iPhone X olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Plus gibi geniş ekranlı modeller tercih edecek olanlar, 5.8 inç genişliğinde OLED çerçevesiz ekranla birlikte gelen bu modeli tercih edebilir.


Çünkü iPhone X geniş ekranlı yapısına rağmen, rakiplerine göre daha miniminize edilmiş bir yapı ile birlikte geliyor. Bunun haricinde cihazın kablosuz olarak şarj edilebiliyor olması da oldukça önemli bir artı. Cihazın kasasında kullanılan alüminyum yapının ve dikey olarak konumlandırılan çift kameranın cihazı daha farklı ve şık bir görünüme kavuşturduğunu da söyleyebiliriz.

Neden bir iPhone X almamalıyım?


İş buraya gelince haliyle başlıca söylenmesi gereken detaylardan biri cihazın fiyat etiketi olarak karşımıza çıkıyor. iPhone X'in ülkemizde 5.500 ve üzeri bir fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz. iPhone X ile iPhone 8 Plus modelini karşılaştırdığımızda cihazın teknik açıdan tek içerdiği farklılığın çerçevesiz ekran olduğunu, sunduğu performansların aynı olduğunu da belirtmeliyiz.


iPhone X modelinde güvenlik sistemi olarak kullanılan Face ID'nin de rakiplerine göre çok apar topar hazırlandığı ve Apple tarafından gerçekleştirilen tüm duyurulara rağmen tam anlamıyla bir güven sağlamadığı önemli detay. Son olarak ise cihazın içerdiği A11 işlemcisi ile 2 GB kapasitesindeki RAM bellek bizlere göre diğer firmaların geliştirdiği amiral gemisi modellerin çok gerisinde kalmış durumda.

iPhone X Türkiye fiyatı ne kadar?


Artık iPhone X Türkiye fiyatını Apple Türkiye sitesinde görebiliyoruz. Açıklanan fiyatlara baktığımız zaman 64GB dahili depolama alanına sahip iPhone X 6.099 Türk Lirası fiyat etiketine sahipken 256GB dahili depolama alanına sahip iPhone X 6.899 Türk Lirası fiyat etiketine sahip. Bu fiyatlar ile iPhone X modeli şuan ülkemizde satılan en pahalı akıllı telefon olma ünvanını eline geçirmiş oldu.

Whatsapp