Amazon Prime Video, Türkiye'de sunuldu

Amazon'un film servisi Türkiye de dahil olmak üzere 200 ülkede sunuldu.

Son dönemde internet hızlarının artışı ile birlikte müzik ve video servisleri artık her yerde kullanılabilir hale geldiler. Özellikle video servisleri, en başarıl filmleri, dizileri, belgeselleri oturma odalarına getirirken, ayrıca akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlar üzerinden de erişilebiliyorlar. 

Türkiye'de de bu serviler oldukça ilgi görüyor. Bir süre önce online video servislerinden birisi olan Netflix ülkemizde faaliyet göstermeye başlamıştı. Günden güne Netflix, hem Türkçe dublaj hem de Türkçe alt yazıya sahip içeriklerinin sayısını arttırırken, bu da Türkiye'de daha fazla sinemasever'in Netflix kullanıcı olmasına yol açıyor. Ayrıca Netflix, ilk ay ücretsiz olarak fırsat sunarken, SD, HD ya da 4K olarak da farklı abonelik seçenekleri geliyor.

Netflix'in ardından bir başka online video servisi olarak Amazon Prime Video da ülkemize geldi. Bu servis sadece Türkiye için değil, ayrıca 200'den fazla ülke için de sunulmuş durumda. 

Amazon Prime Video, ülkemizde aylık 2.99€ fiyat etiketi ile izlenebilecek.Bu fiyat ilk 6 ay için geçerli olup daha sonra 5.99€ olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca Amazon Prime Video'yu denemek isteyenler ilk 7 gün ücretsiz olarak kullanabilme imkanına da sahip oluyor.

Diğer taraftan Belçika, Kanada, Fransa, Hindistan, İtalya ve İspanya'da Amazon Prime kullanıcıları Prime Video servisine ücret ödemeden erişebilecekler.

Amazon Prime Video, PrimeVideo.com, iOS ve Android uygulamaları ile belirli Smart TV modelleri üzerinden izlenebiliyor.

Whatsapp