Amazon artık tüm Xiaomi ürünlerini satışa sunacak

Global pazarın en önemli e-ticaret sitesi olarak karşımıza çıkan Amazon, artık Çin menşeili Xiaomi markasını taşıyan tüm ürünleri satışa sunacak.

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi Xiaomi, her geçen gün yeni tanıtımını gerçekleştirdiği ürünle birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. Fiyat ve performans odaklı akıllı cep telefonu modellerini geliştiren ekip, dünyanın en popüler e-ticaret platformu olarak karşımıza çıkan Amazon.com ile el sıkıştı.

Tatil sezonu öncesinde gerçekleştirdiği bu anlaşmayla birlikte popülerliğini daha çok arttırmayı hedefleyen Xiaomi firması, powerbank, kulaklık ve akıllı telefon modellerinin satışlarına başladı. 360 derece panorama kaydına imkan tanıyan IP67 sertifikalı 23.88 MP çözünürlüğündeki lensle birlikte gelen Xiaomi Mi Sphere Camera'da satışa sunulurken, 1.000 parçadan oluştuğu söylenen Mi Robot Builder Kit'in de satışlarına başlanıldı.

HiFi deneyimi sunan ve oldukça yüksek ses kalitesini destekleyen kulaklık modelleri Xiaomi Mi HeadPhones'te satışa sunulurken, daha yüksek ses kalitesi sunan kulak için kulaklık modeli Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro'da satışa çıktı. Sadece mobil cihazlarınızı değil dizüstü bilgisayarlarınızı bile şarj etmenize imkan tanıyan 10.000 mAh kapasitesindeki USB Type-C destekli powerbank modeli de Amazon'da satışa çıktı.

Xioami firması Türkiye'de resmi olarak satışları kendi web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirken, Amazon.de üzerinden de ülkemize ürün siparişinde bulunabilirsiniz.

Whatsapp