Altı Yeni Alcatel Telefonu Tek Bir Görsel Üzerinde Ortaya Çıktı

Çin merkezli Alcatel firmasına ait altı yeni akıllı telefon bir görsel üzerinde ortaya çıktı.

Alcatel, 2017 yılının başından bu yana en az 12 yeni cihazı piyasa sunduğu için şirket son birkaç aydır oldukça meşgul durumda. Bu sayı muhtemelen ilerleyen günlerde daha da artacak. Alcatel şirketinin kolay iş modeli dikkate alındığında her donanıma ve her bütçeye uygun çok sayıda farklı cihazı piyasaya sürmeyi seviyor.

Dolayısıyla, Alcatel ile ilgili birçok farklı sızıntının ortaya çıkması pekte şaşırtıcı değil. Bugün ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass tarafından paylaşılan görsele göre yakında Alcatel altı yeni akıllı telefonu piyasaya sunacak. Ortaya çıkan bu modeller operatörlere özel olarak geliştirilen özel modeller değil, Alcatel'in kendi satışa sunduğu üst seviye modeller gibi görünüyor.

Yeni cihazların isminde büyük bir farklılık dikkat çekiyor çünkü telefonlarda Idol adı bu sefer eksik görünüyor. Bunun yerine Alcatel, adlandırmaya yönelik daha temiz bir yaklaşım sergilemiş. Ne yazık ki sızıntıda sadece cihazların tasarımına ilişkin bilgiler elde edebiliyoruz. Cihazların donanımı konusunda şuan için pek bir bilgi bulunmuyor.

Sızdırılan görsele bakıldığında, cihazların segmentlerine göre sıralandığı akıllara geliyor. Sağ en altta yer alan Alcatel 1x modeli diğerlerine kıyasla biraz daha kalın görünüyor. Cihazda muhtemelen plastik bir yüzey kullanılmış. Ayrıca arka tarafa monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu da görünmüyor.

Diğer taraftan Alcatel 3c modeli de parmak izi tarayıcısına sahip gibi görünmüyor. Muhtemelen bu iki model en düşük fiyatlı cihazlar olacak. Düşük donanım ve düşük fiyat etiketine sahip bütçe dostu cihazlar olarak karşımıza çıkma olasılıkları yüksek gibi görünüyor.

Öte yandan Alcatel 3x ve Alcatel 3v modelleri çift arka kamera ile orta üst segment modeller olacağını gösteriyor. Görsellerden pek anlaşılmıyor fakat bu iki modelin ekran kasa oranı yüksek gibi görünüyor. Görsellere göre cihazlarda çift hoparlör bulunmayacak gibi duruyor.

Alcatel 5 modelinde en dikkat çekici özellik alt kısımda ve yanlarda çerçevelerin çok ince olması. En iyi ihtimalle Alcatel'in bu modelde geniş ekran panelli bir model denemesi yapıyor olması. Öte yandan ilginç bir şekilde Alcatel 5'in arkasında tek bir kamera var gibi görünüyor.

Whatsapp