Alcatel'den POP 4 tablet ve XL akıllı telefon duyurusu geldi

IFA 2016'da Alcatel yeni mobil cihazlarını duyurdu...

Almanya'da gerçekleştirilen IFA 2016'dan duyurular gelmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devi TCL Corp bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Alcatel'den de IFA 2016 duyuruları geldi. Firma yeni POP 4 tablet modelleri ile birlikte ayrıca bir de akıllı telefonunu gün yüzüne çıkardı.

Firmanın yeni cihazlarına bakacak olursak eğer, Alcatel POP 4 tabletler iki farklı ekran büyüklüğü ile gelmekteler. Bunlardan bir tanesi 10" ekran içeriyor ve diğeri de 7" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor.

10" ekran içeren Alcatel POP 4 tablet, Qualcomm'un Snapdragon 430 yonga setinden güç alırken, küçük model olan 7" ekranlı versiyon ise MediaTek'in dört çekirdekli işlemcili MT8735 yonga setine sahip.

Alcatel'in yeni cihazları arasında bir  de XL akılı telefon yer alıyor. Bu cihazın ekranı ise 6" büyüklüğünde. Yeni akıllı telefonda yonga seti MediaTek'in sekiz çekirdekli işlemcili MT6755 Helio P10 olarak belirlenmiş.

Batarya ise 3.500mAh olurken, Alcatel XL'nin arkasında 13MP LED flaş destekli kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. Ayrıca akıllı telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.

Alcatel POP 4 tablet ve XL akıllı telefon Ekim ayı ortasında Orta Doğu, Afrika ve Avrupa pazarında satışa sunulacak. Henüz cihazların hangi fiyat etiketi ile geleceklerini dair bir bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp