Alcatel'den Flash Plus 2 duyurusu geldi

Alcatel, uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirdi.

Akıllı telefon açısından Çinli firmaların bariz üstünlüğü son dönemde iyiden iyiye hissedilirken, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin'de üretici olarak sayısız firma faaliyet göstermekte.

Çinli teknoloji devlerinden olan TCL Corp da Alcatel'i bünyesinde barındırıyor ve Alcatel şimdiye kadar bir çok cihaz sunarken, şimdi de yeni bir akıllı telefon modelini daha gün yüzün çıkardı. Yeni akıllı telefon Alcatel Flash Plus 2 olarak adlandırılmış. 

Geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında Alcatel, Flash adındaki akıllı telefon modelini duyurmuştu ve 2015 Eylül ayında da Flas  adındaki yeni cihaz gün yüzüne çıkmıştı. Flash Plus ise ilk modelin üst versiyonu olarak Mayıs 2015'de gelirken, şimdi de Alcatel Flash Plus 2 olarak ikinci modelin üst seviye versiyonu olarak gün yüzüne çıktı.

Alcatel Flash Plus 2 akıllı telefon tamamen metal kasa yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dolunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 1.8Ghz + 1.0Ghz olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga setinden güç almakta.

Akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi olarak ve ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi olarak iki farklı versiyon olarak geliyor. 13MP arka kamera ve 5MP Selfie kamerası ile satın alınabileceği olan akıllı telefonda parmak izi tarayıcısına da yer verilirken, işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Cihaz Luna Silver ve Venus Gold renkleri ile ilk olarak Filipinler, Malezya, Vietnam, Monaco ve Tayland'da satışa çıkacak. Henüz fiyatı ise belli değil.

Whatsapp