Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR Bu Sefer De T-Mobile Sitesinde Ortaya Çıktı

Alcatel'in Windows 10 Mobile amiral gemisi IDOL 4s Windows 10 VR, bir kere daha internete sızdı. Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR özellikleri ve görselleri T-Mobile üzerinden geldi.

Microsoft'un Windows 10 Mobile platformlarındaki üretim ortaklarına katılmaya hazırlanan Alcatel'in ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonu hakkında daha önce farklı kaynaklardan sayısız bilgi internete sızdırılmıştı. Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR adını alacak cihazın bilgileri bu sefer de resmi bir kanal üzerinden sızdı. 

Alcatel'in üst seviye amiral gemisi T-Mobile tarafından web sitesinde sızdırılsa da Microsoft'un mobil platformu hayranlarının Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR akıllı telefon için bir süre daha beklemesi gerekecek gibi görünüyor. T-Mobile web sitesinde Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR listelense de müşteriler bu cihaz için henüz sipariş veremiyor. Akıllı telefonun fiyatı daha sonra belirlenecek ve "yakında" satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR adını alacak cihazın teknik özellikleri arasında 5.5 inç büyüklüğünde full HD AMOLED ekran, 2.5D kavisli ön ve arka cam bulunuyor. Dört çekirdekli 2.15 gHz Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alan cihaz, 4GB RAM ve microSD kart desteği ile 64GB dahili depolama alanına sahip. 

Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR'ın diğer önemli özelliği arasında ise 21MP  PDAF ve dual tone led flaşı kamera bulunuyor. IDOL 4s Windows 10 VR ayrıca 8MP ön kamera ile geliyor. Alcatel'in web sitesindeki bilgilere göre IDOL 4s Windows 10 VR 13 saat konuşma süresi ve 17.5 gün bekleme süresi sunan bir bataryaya sahip. Cihaz ayrıca tam özellikli 4G LTE desteğine  ve Usb Type-C bağlantı noktasına sahip. 

Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR'ın web sayfasında ayrıca cihazın Windows 10 Mobile işletim sistemi ve Continuum desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Alcatel IDOL 4s Windows 10 VR satın alan materyaller şerifler ayrıca 360 derece video ve oyun deneyimi yaşayacakları sanal gerçeklik aksesuarına da sahip olacak. 

Whatsapp