Alcatel Idol 4s akıllı telefon 10 Kasım tarihinde satışa çıkıyor

Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip Alcatel Idol 4s ABD'de satışa sunuluyor.

Akıllı telefon pazarında büyük bir çoğunlukla Google'ın Android mobil işletim sistemi üzerinde çalışan modeller arka arkaya pazara sunulurken, Apple'ın iOS işletim sistemine sahip iPhone modelleri pazarda Android'e kafa tutuyor. Diğer taraftan önemli bir başka işletim sistemi de Microsoft tarafından geliştirilen Windows olmakta.

Çok fazla olmamakla birlikte Windows 10 Mobile akıllı telefonlar da pazara sunuluyor ve son olarak da HP'nin Elite x3 adındaki akıllısı pazara sunulmuştu. Şimdi de bir başka Windows 10 cihaz geliyor. Çinli teknoloji devi TCL Corp bünyesinde yer alan Alcatel'in yeni Idol 4S akıllısı yakında Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa çıkacak.

ABD'nin önemli cep telefonu operatörlerinden olan T-Mobile tarafından 10 Kasım tarihinde Alcatel Idol 4S satışa çıkacak.

Alcatel Idol 4S akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. 4GB sistem belleği Alcatel Idol 4S'de yer alıyor ve ayrıca microSD kart ile arttırılabilir şekilde 64GB dahili veri kapasitesi geliyor.

Yeni akıllı telefon ayrıca parmak izi tarayıcısı da içeriyor. Akıllı telefonun arkasında 21MP kamera yer alıyor ve Selfie çekimler için ön kamerası da 8MP olarak geliyor. Windows 10 Mobile mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Alcatel Idol 4S'in bataryası ise 3.000mAh olmakta.

Alcatel Idol 4S akıllı telefonun fiyatı ise 464.99$ olarak belirlenmiş.

Whatsapp