Alcatel Idol 4 Pro akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Alcatel Idol 4S'in Windows versiyonu Idol 4 Pro adı ile duyuruldu.

MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde sahne alan akıllı telefon üreticilerinden birisi de Alcatel oldu. Firma bilindiği gibi Çinli teknoloji devi TCL Corp bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor ve yeni modellerini de duyurmakta.

Alcatel'den A5 LED, A3 ve U2 gibi yeni akıllı telefon modelleri duyuruları gelmişti ve ayrıca firma Alcatel Idol 4 Pro adında bir cihaz daha duyurdu. Bu yeni model aslında Alcatel'in daha önce sunduğu Idol 4S akıllısının Windows versiyonu olarak nitelendirilebilir. Cihaz bu sene yaz aylarında Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Cihaza bakacak olursak eğer, Alcatel Idol 4 Pro akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olarak belirlenmiş.

4GB sistem belleği içeren Alcatel Idol 4 Pro akıllı telefon ayrıca 64GB dahili veri kapasitesine sahip olurken, bu kapasite microSD kart takılarak arttırılabiliyor.

Akıllı telefonun arkasında 21MP kamera bulunuyor ve bu kameranın hemen altında da parmak izi tarayıcısı yer almakta. Oldukça etkileyici bir tasarım akıllı telefonda yer alırken, cam ön yüzey, siyah arka yüzey ve altın sarısı çerçeve dikkat çekiyor.

Yeni cihaz Alcatel Idol 4 Pro, Avrupa'da belirlenmiş ülkelerde 599€ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Whatsapp