Alcatel Flash 3, 10 çekirdekli işlemci ile geliyor

Alcatel yakında ilgi çekici akıllısı Alcatel Flash 3 ile karşımıza gelecek.

Çinli teknoloji devlerinden birisi olan TCL Crop, bir süredir Alcatel markası altında modeller sunuyor. Özellikle de fiyat / performans oranı ile dikkat çeken cihazlar, Çin ve daha daha bir çok ülkede ilgi görürken, firma yeni cihazlar üzerinde çalışmalarını da sürdürüyor.

Firmanın yeni bir modeli daha çok yakında resmi olarak duyurulabilir. Alcatel Flash 3 olarak adlandırılan bu akıllı telefon GFXBench adındaki benchmark veri tabanında ortaya çıkarken ayrıca cihaz hakkında da bilgiler göründü.

GFXBench üzerinden gelen bilgilere bakacak olursak eğer, akıllı telefon 4.6" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve ayrıca cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon gücünü ise 2.3Ghz saat hızında çalışan 64-bit mimaride on çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X20 yonga setinden alıyor. 3GB sistem belleği ile sunulacağı görülen yeni Alcatel Flash 3 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta.

13MP arka kamera cihazda yer alırken, Alcatel Flash 3'ün Selfie kamerası ise 8MP olarak konumlandırılacak. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Alcatel Flash 3 akıllı telefonun henüz çıkış tarihi ve fiyatının ne olacağı yönünde ise bilgi bulunmuyor.

Bu yeni cihaz küçük yapısı ve güçlü donanım özellikleri ile çok yakında duyulabilir ve pazarda da oldukça ilgi ile karşılaşabilir.

Whatsapp