Alcatel A7 Özellikleri ve Basın Görselleri IFA 2017 Duyurusundan Önce İnternete Sızdırıldı

Çin merkezli üretici Alcatel'in IFA 2017'de gün yüzüne çıkarmaya hazırlandığı akıllı telefon modellerinden biri daha internete sızdırıldı. Alcatel A7'nin teknik özellikleri ve görselleri sızdırıldı.

TCL Corporation bünyesi altında faaliyet gösteren Alcatel Mobile, IFA 2017 Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında düzenlenecek etkinlikte bir kaç yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak. Bu modellerden, Alcatel U5 HD, A3 Plus ve A7 XL gibi bazıları zaten sızdırılmış durumda.

Fakat bu cihazlar, Alcatel'in iki haftadan daha kısa bir süre içinde resmi olarak duyurmayı planladığı cihazlardan sadece birkaçı. Görünüşe göre daha önce sızdırılan Alcatel A7 XL modelinin yanında, şirket bir de Alcatel A7 modelini duyuracak. 

Alcatel A7, Android 7.0 Nougat işletim sistemi altında çalışan güçlü bir orta seviye akıllı telefon olacak. Alcatel A7 akıllı telefon, 3GB veya 4GB RAM ve 32GB genişletilebilir dahili depolama alanı ile eleştirilen 1.5 gHz Octa-Core sekiz çekirdekli MediaTek MT6750T yonga seti ile destekleniyor.

Telefonun 5.5 inç full HD (1080p) ekrana sahip olması bekleniyor. Alcatel A7'nin kamera yapılandırması hakkındaki bilgiler biraz belirsiz ancak söylentilere göre Alcatel A7 akıllı telefonda çift kamera ve ikinci olarak 8 megapiksel çözünürlüklü bir ön kamera bulunuyor.

Alcatel A7'in Avrupa'da sadece 250 € fiyat etiketine olacağı görülüyor ancak Avrupa ülkelerinde bu fiyatla satışa çıkarsa, Asya ve Kuzey Amerika gibi diğer bölgelerde çok daha uygun fiyata sahip olabileceği iddia ediliyor.

Whatsapp