Alcatel A3 Plus, U5 HD ve A7 XL Modelleri Sızdırıldı

Alcatel firmasının her segmente hitap eden farklı özelliklere sahip üç yeni modeli A3 Plus, U5 HD ve A7 XL tasarımı ve bazı önemli özellikleri sızdırıldı.

Alcatel A3 Plus, A7 XL ve Alcatel U5 HD olmak üzere üç yeni Alcatel akıllı telefonunu içeren ve henüz duyurulmamış olan bir dizi Alcatel cihazı bugün erken saatlerde internet üzerinde bazı teknik özellikleri ve tasarımı ile ortaya çıktı.

Cihazlar arasında en üst seviye donanıma sahip olan Alcatel A7 XL modelini sırasıyla Alcatel A3 Plus ve Alcatel U5 HD modeli takip ediyor. A3 Plus, görünüşte iki farklı varyant olarak piyasaya sunulacak. Bunlar 3GB ve 4GB RAM belleğine sahip iki farklı sürüm olacak. Her ikisi de ön tarafında 5.5 inçlik bir HD çözünürlükte ekran paneline sahip olacak.

Bununla birlikte cihazlarda dikkat çeken özelliklerden bir tanesi ise bu telefonlarda parmak izi tarayıcının bulunuyor olması gibi görünüyor. Alcatel A7 XL, daha önce de belirtildiği gibi, 2.5D kavisli cam tasarımı ve 6 inçlik devasa boyuta sahip bir HD çözünürlükte ekran paneli ile gelecek en gelişmiş akıllı telefon modeli olacak. Arka tarafta 12MP + 2MP çözünürlüğünde çift kamera bulunacak olan telefon kamera yönünden de diğer modellerden daha iyi bir performans sergileyecek.


Alcatel U5 HD modelinin özelliklerine gelecek olursak 5.0 inç HD çözünürlükte bir ekran ve multimedya yönünden kullanıcılarının her ihtiyacını karşılayabilecek uygun fiyatlı temel bir model olacak. Görünüşe göre Alcatel U5 HD modeli Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile beraber kutudan çıkaracak.

Her üç telefonun da, giriş seviyesi akıllı telefon kullanıcılarının bütün ihtiyaçlarını karşılaması bekleniyor. U5 HD modeli bu üç cihaz arasında en uygun fiyat seviyesinde yer alan cihaz olacak. Alcatel'in bu akıllı telefonları Eylül ayı başında Berlin'de IFA 2017'de resmi olarak duyurması bekleniyor.

Whatsapp