Alcatel 7 çift kamerası ile resmi olarak tanıtıldı

TCL firması isim haklarını kiraladığı Alcatel firmasının yeni orta segment akıllı cep telefonu 7 üzerindeki tüm sır perdelerini araladı.

Giriş seviyesi ve orta segment kullanıcılar için geliştirdirdiği telefon modelleriyle sürekli gündeme gelmeyi başaran isim olan Alcatel firması, geçtiğimiz günlerde çentik ekranlı akıllı telefonu Alcatel 5V'nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Şimdilerde ise orta segment ailesinin dikkatini üzerine çekeceğini düşündüğü Alcatel 7 modelini tanıtan ekip, cihazın üzerindeli tüm sır perdelerini kaldırıp resmiyete kavuşturdu.

6 inç genişliğindeki Full HD+ çözünürlüğe sahip dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz, 2.5 GHz frekans hızına ulaşabilen sekiz çekirdekli MT6763T yonga seti ve 2 GB kapasitesindeki RAM bellekten gücünü alıyor. 32 GB dahili depolama kapasitesi olan cihazın hafızası MicroSD kart yuvası ile arttırılabilecekken, cihaz kutusundan Android Oreo 8.1 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor.

Cihazın arka yüzünde dikey olarak konumlandırılmış çift kamera ve hemen altında parmak izi okuyucu sensörü yer alırken, bu çift kameralardan birisi 12 MP ve diğeri ise 2 MP çözünürlüğünde belirlenmiş. Ön yüzünde 8 MP çözünürlüğündeki kamerayı barındıran cihazın yüz tarama teknolojisine de sahip olduğunu belirtelim.

4.000 mAh güç depolayabilen bataryayı içeren cihazla 28 saate kadar kesintisiz konuşma süresi ve 10.5 saat video izleme imkanı sizlere sunuluyor. Üretimi TCL tarafından gerçekleştirilen bu cep telefonunun ilerleyen dönemlerde ülkemizde satışa çıkması bekleniliyor.

Whatsapp