Alcatel 5'in Final Tasarımını Gösteren Görüntüsü Ortaya Çıktı

Alcatel'in 2018 yılında duyuracağı ilk akıllı telefonu olması beklenen Alcatel 5'in tasarımı, Evan Blass tarafından sızdırılan görüntü sayesinde ortaya çıktı.

Evan Blass'ın twitter üzerinden paylaştığı bir resim sayesinde, Alcatel 5'in tasarımına göz atma şansımız ortaya çıktı. Evan Blass, Kasım ayında, Alcatel 5 de dahil olmak üzere diğer beş Alcatel akıllı telefonun görüntülerini paylaşmıştı. Bugün ortaya çıkan en son görüntü, iki ay önce yayınlanan görseler çok fazla benziyor. Telefon, 18: 9 en-boy oranına ve çok ince bir alt çerçeveye sahip olacak. Bu tasarım aynı zamanda, parmak izi tarayıcının da telefonun arka tarafına taşınacağı anlamına geliyor. 

Alcatel 5 akıllı telefon geçtiğimiz ay FCC sertifikası aldı ve burada cihazın çift ön kameraya sahip olacağı ortaya çıktı. Akıllı telefonun ekranında ortaya çıkan 26 Şubat tarihi ise Barselona'daki 2018 MWC fuarının açılış günü olacak. Ancak Alcatel 5'in 9 Ocak tarihinde Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarında tanıtılacağı iddia ediliyordu. Görüntü ile ortaya çıkan bilgilere bakılırsa bu tanıtım, önümüzdeki ay MWC 2018 etkinliğinde gerçekleşecek. 

FCC Sertifika sürecinde ortaya çıkan belgeler, 3000 mAh'lik bir bataryanın cihaza güç sağlayacağını da ortaya koymuştu. Alcatel 5'in gövdesi, fırçalamak bir metalden üretilecek ve bu malzeme telefonun genel görünümünde birinci sınıf bir telefon hissi veriyor. 

Alcatel 5 akıllı telefonun resmi tanıtım tarihi 26 Şubat olarak belirlenirse, o zamana kadar fiyat ve cihazın kullanılabilirliği hakkında bilgi almak için beklemek zorundayız.

Whatsapp