Alcatel, 5.000 mAh Dev Bataryalı Pixi 4 Plus Power Modelini Duyurdu

Alcatel, bugün devasa bataryaya sahip yeni akıllı telefonu Pixi 4 Plus Power modelini resmi olarak gün yüzüne çıkardı.

Çin merkezli TCL Communication çatısı altında faaliyet gösteren ve akıllı telefonlarını Alcatel markası altında sunan Çin merkezli üretici, Pixi serisine bugün yeni bir üye daha kazandırdı. Alcatel Pixi 4 Plus Power, adından da anlaşılacağı üzere hızlı şarj özelliğine dw sahip olan 5.000 mAh gibi devasa bir batarya ile geliyor ve kullanıcılar bu bataryayı Poweruser gibi kullanarak diğer cihazlarını da şarj edebiliyor. 

Genel olarak giriş seviye akıllı telefon ların tipik özelliklerini taşıyan Alcatel  Pixi 4 Plus Power, 5.5 inç büyüklüğünde 1280x720 piksel HD ekrana sahip. Bellek özellikleri tarafında 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunan Pixi 4 Plus Power, 13MP arka kamera ve 5MP ön kameraya sahip. Alcatel Pixi 4 Plus Power için özellikle belirtmeniz gereken bir özellik ise her iki kameranın da led flaşa sahip olduğu. 

Alcatel Pixi 4 Plus Power, 3G bağlantı özelliğini destekliyor. Dolayısıyla 4G LTE desteği bulunmuyor. Cihaz ayrıca dual sim özelliğini de destekliyor. Son olarak Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile satışa sunulacak olan Alcatel Pixi 4 Plus Power akıllı telefonun satışa çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili herhsngi bir açıklama yapılmadı. 

Whatsapp