AirSelfie ile Selfie fotoğraflar bir seviye daha atlıyor

AirSelfie adındaki küçük drone ile Selfie tutkunları ilgi çeken fotoğraflar çekebilir.

Günümüze bakıldığında akıllı telefonlar, artık insanların gün boyunca oldukça uzun süreler vakit geçirdikleri cihazlar oldular. Akıllı telefonlar bir çok özelliğe sahip ve bunlardan bir tanesi de sahip olduğu kameralar ile fotoğraf ya da video çekimi yapabilmeleri. Daha önce firmalar sadece arka kameralara önem verirken, son dönemde Selfie çılgınlığı ön kameraların da gelişmesine olanak sağladı.

https://www.youtube.com/watch?v=5sgi3A6OwWM

Teknoloji meraklıları gün içerisinde bir çok kez cihazlarından Selfie çekimleri yapıyorlar ve geniş açısı olmayan ön kameraların çokluğu, açının elde tutulduğunda düşük olması ve bunun sonucunda da Selfie çubukları gibi araçlara bağımlılık insanları zorlayan unsurlar olmakta.

Gelişen teknoloji ile farklı çözümlerde gelebiliyor ve Selfie tutkunları için gelen yeni bir cihaz da AirSelfie oldu. Bu yeni cihaz küçük bir drone ve üzerinde yer alan kamerası ise Selfie çekimler gerçekleştirilebiliyor. Cihaz akıllı telefon üzerinden uygulama ile çok kolay bir şekilde yönlendirilebiliyor ve çok daha etkileyici çekimler yapılabiliyor.

AirSelfie 5MP çözünürlükte kamera içeriyor ve bu kamera 1280x720 piksel HD çözünürlükte çekim yapabiliyor. Full HD çekim ise yapılamıyor. Cihaz yerden 20 metre yüksekliğe kadar çıkabiliyor. 

AirSelfie, şu anda Kickstarter üzerinden listelenmiş durumda. Fiyat ise 179€ olarak belirlenmiş. Cihazın KickStarter sayfasına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Whatsapp