AirPods, bir kaç hafta içinde satışa çıkıyor

Tim Cook, AirPods'un bir kaç hafta içerisinde satışa sunulacağını doğruladı.

Eylül ayında Apple, yeni akıllı telefon modellerini duyurduğu bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlikte yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefonlar duyurulmuş ve ayrıca Apple Watch Series 2 olarak yeni bir akıllı saat de gün yüzüne çıkmıştı. Sadece bunlarla da yetinmeyen Apple, ayrıca AirPods adındaki yeni kablosuz kulaklıklarını da tanıtmıştı.

Apple, her ne kadar AirPods kablosuz kulaklıklarını duyurmuş olsa da henüz satışa çıkarmış değil. Şu ana kadar da kesin bir açıklama gelmezken, firmanın CEO'su Tim Cook, AirPods'un bir kaç hafta içerisinde satışa sunulacağını resmi olarak doğruladı. Bu da Aralık ayın içerisinde Apple'ın kablosuz kulaklığının satın alınabileceği anlamına geliyor.

Aslında Tim Cook, resmi bir açıklama yapmış değil, ancak MacRumors üzerinden verilen bir habere göre, iPhone 7 kullanıcısı bir kişinin Tim Cook'a AirPods'un ne zaman satışa sunulacağını soran bir emaile Tim Cook cevap verirken, cevapta kesin bir tarih olmadığı ancak bir kaç hafta içerisinde satışa sunulacağı bilgisi verilmiş. Söz konusu emailin sahte olup olmadığına dair MacRumors'un araştırma yaptığı ve emailin gerçek olduğu da belirtilmekte.

Apple AirPods, ülkemizde 799TL fiyat etiketi ile listelenmiş durumda. Ancak doların kısa süre içerisinde hızlı yükselişi sonrasında bu fiyat ile mi yoksa daha yüksek bir fiyattan mı satışa sunulacağı hakkında ise bilgi bulunmuyor.

Whatsapp