AI Yetenekleri Onaylanan Honor Note 10, Temmuz Sonunda Geliyor 

Honor’un yeni akıllı telefonu Honor Note 10, Temmuz ayı sonunda resmi olarak duyurulabilir. Şirketin yayınladığı yeni teaser, akıllı telefonun AI yeteneklerine sahip olacağını doğruladı.

Huawei’nin alt markası Honor, bugün yayınladığı yeni bir tanıtım görüntüsü ile 2016 yılında tanıtılan Honor Note 8'in devamı niteliğindeki yeni Honor Note 10 akıllı telefonunu yakında AI özellikleriyle tanıtacağını doğruladı. Çin merkezli şirket, geçen yıl Honor Note 9 adıyla gelmesi beklenen cihazı ise atlıyor. 

Honor Note 10 akıllı telefonun, Kirin 970 yonga seti tarafından desteklenen ve minimum ince çerçevelere sahip bir 6.9 inçlik QHD + ekrana sahip olacağı iddia ediliyor, ancak daha hızlı bir Kirin 975 yonga seti taşıyabileceği söylentileri de var. Cihaz, muhtemelen şirketin grafik işlem verimliliğini arttıran en son teknolojisi olan GPU Turbo teknolojisi ile birlikte gelecek. Ayrıca, Honor serisinin en büyüğü olacak cihazın 6.000 mAh bataryaya sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. 

Yeni Honor Note 10 akıllı telefon, muhtemelen Honor 10'a benzer bir şekilde AI yetenekleri tarafından desteklenen çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Akıllı telefon, sertifika aldığında, hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır ve önümüzdeki haftadan sonra tanıtım tarihi de açıklanabilir. 

Whatsapp