AGM X3 sağlamlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor

Çin merkezli AGM firması dünyanın en sağlam akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkan X3'ün resmi olarak duyurusunu gerçekleştirdi.

Çin menşeili akıllı cep telefonu üreticileri özellikle son dönemlerde pazardaki hakimiyeti ve öncülüğüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu bağlamda AGM isimli Çin merkezli akıllı cep telefonu üreticisi ise dünyanın en sağlam akıllı cep telefonu modeli olan X3'ün resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi.

AGM X3 modelinin resmi tanıtımında tüm dikkatleri üzerine çeken en önemli detay cihazın evrenin en sağlam akıllı cep telefonu olarak lanse edilmesi olarak karşımıza çıkıyor. Su ile toza karşı tam korumalı dayanıklılık sağlayan cihaz, IP68 sertifikası ile birlikte MIL-STD-810G isimli askeri testlerden geçmeyi başarıyor. Bu sayede cihaz -30 derece ve 60 derece sıcaklıkta sorunsuzca çalışabiliyor.

Çok üst düzey teknik özellikler içermeyen cihaz, sadece dış etmenlerden gelen darbelere karşı dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor. 5.99 inç genişliğindeki dokunmatik ekran paneli üzerinde şekillenen cihazın paneli de Gorilla Glass 5 teknolojisiyle korunurken, gücünü ise Snapdragon 845 yonga seti ve 6 GB ile 8 GB kapasiteli RAM belleklerden alıyor.

Cihazın arka yüzeyinde 24 MP + 12 MP çözünürlüğündeki çift kamera sensörü dikkatleri üzerine çekerken, ön yüzünde ise 20 MP çözünürlüğündeki çift arka kamera sensörü görüntüleniyor. AGM X3 modeli 4100 mAh güç depolayabilen bataryadan gücünü alırken, 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama seçenekleri bulunuyor.

Bunun haricinde AGM X3 isimli modelin timsah derisi kaplı olan özel bir sürümününde olduğunu belirtelim.

Whatsapp