Acer'ın Windows 10'lu akıllısı Liquid Jade Primo, ABD pazarında satışa sunuldu

Windows 10 işletim sistemine sahip olan Acer Liquid Jade Primo, önemli pazarlardan bir tanesinde satışa çıktı...

Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon modellerinin büyük oranda ilgi gördüğü dünya genelinde bir başka önemli işletim sistemi de Microsoft'un geliştirdiği Windows olurken, son dönemde bazı Windows 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonlar gündemde kendilerine yer buldular. 

Bu Windows 10'lu cihazlardan bir tanesi, HP'nin üst seviye akıllısı Elite x3 olurken, bu akıllı telefon yakında satışa çıkacak. Diğer bir Windows 10'lu model ise Acer'dan gelmişti ve Acer Liquid Jade Primo adındaki bu cihaz farklı ülkelerde satışa sunulmaya devam ederken, şimdi de son sunulduğu ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu.

Acer Liquid Jade Primo akıllı telefonun fiyatı ise Android rakiplerine göre biraz pahalı olurken Microsoft Store üzerinden 649$ fiyat etiketi ile listelenmiş durumda. Ancak şunu da belirtelim, kutunun içinde masaüstü dock ve klavye / mause da yer alıyor.

Bu akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefon gücünü ise altı çekirdekli işlemci ve Adreno 418 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 808 yonga setinden alırken, ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi cihazda yer almakta.

Acer Liquid Jade Primo akıllı telefon 21MP dual-LED flaş destekli arka kamera ile geliyor ve ayrıca akıllı telefonun Selfie kamerası da önde 8MP olarak konumlandırılmış. 2.800mAh batarya da içeren akıllı telefon Windows 10 Continuum özelliğine de sahip.

Whatsapp