Acer'ın Windows 10 Mobile akıllısı, Premium Pack version ile İtalya'da Satışa sunuldu

Windows 10 Mobile platformuna Acer'in gelen üst seviye Jade Primo, Avrupa'da satışa sunulmaya devam ediyor.

Acer'ın Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip ilk üst seviye akıllı telefonu Liquid Jade Primo,  ilk tanıtıldığı Berlin'deki İFA Tüketici Elektroniği Fuarı'nda büyük ilgi görmüştü. Sahip olduğu donanım özellikleri dışında Acer'ın özellikle üzerinde durduğu "Pc deneyimi yaşatan telefon" iddiası da Acer Jade Primo'nun gündemde kalmasını sağlamıştı. 

Acer Jade Primo ilk olarak bugün Almanya'daki Mediamarkt mağazalarında satışa sunulmuştu. Yeni gelen bilgilere göre Acer Jade Primo şimdi de İtalya'da farklı kutu içeriği paketleri ile satışa sunuldu. Standart içerikli pakette Continuum Dock istasyonu ile satışa sunulan Acer Jade Primo'nun İtalya fiyatı 599.99€ oldu.  

Acer Jade Primo İtalya'da ayrıca "Premium Pack version"  olarak da satışa sunuldu. 799.99€ olan Premium Pack versionun kutu içeriği ise oldukça zengin. Acer Jade Primo Premium Pack version,  Akıllı telefon,  Continuum Dock istasyonu,  PC monitörü, taşıma çantası, kablosuz mouse ve kablosuz klavye gibi aksesuarlar ile birlikte satışa sunuluyor. 

Acer Jade Primo Premium Pack kutu içeriği: 

  • Acer Jade Primo Akıllı telefon 
  • Continuum Dock istasyonu 
  • Pc monitörü
  • Taşıma çantası 
  • Kablosuz mouse 
  • Kablosuz klavye 

Acer Jade Primo,  5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekran,  Snapdragon 808 yonga seti,  3GB sistem belleği,  32GB microSD kart ile artırılabilir dahili depolama,  21MP arka ve 8MP ön kameraya sahip. Windows 10 Mobile işletim sistemi ile gelen Jade Primo,  2.800 mAh bataryadan güç alıyor. 

Whatsapp